Ed again! - Reisverslag uit Lilongwe, Malawi van lonneke en jan willem zutphen/ hasselt - WaarBenJij.nu Ed again! - Reisverslag uit Lilongwe, Malawi van lonneke en jan willem zutphen/ hasselt - WaarBenJij.nu

Ed again!

Blijf op de hoogte en volg lonneke en jan willem

27 Augustus 2006 | Malawi, Lilongwe

Ik mot weer effe wat kwijt.
Dus Nijboer, ik leek dak jauw ken bedankuh voor dese ellendu. Hoeso was ik aan fakantie toe? Het leven bij jauw was een groot feest vurguleku bij dese helse toer door zwart Afrika. Die twee zeikbekpekkers hebbuh het ju echt op de heupe. Iedere dag weer wort ik in de tas gefouwuh en zit ik in het pikkedonker tussen de fuile slipjes van Gasselt naar dat afrikaanse gelul te luisteruh in die stinkbusjes. savons wort ik uit de tas getrokkuh en in de tent gesmetuh en niemand die me effe kan vertelluh waar ik nou weer ben. En dan finduh ze het gek dat ik sjagerijnig ben...Toen ze derachter kwamen dat ik op de komputer had geschrefuh, mogt ik dat ook niet meer, zeiklui.
1 keer had ik een pietepeuterig beetje bier te pakkuh en leek ut gesellig te worduh Ik had die 2 kneusen uitgudaagt om een potje te kaarten maar falsspelen m,ag ook al nietmeer! Voordat ik goed en wel aggrusief kon worduh wert ik weer in die stinktent gesmetuh. Om jullie een indruk tre gefen van de hele klotesituatie hier, heb maar wat fotos derbij geplakt. en hoop ik dat jullie een plan hebbuh om me hier weg te haluh, want nog effe en der gaan koppe rolluh. Mooi jammer voor Gasselt en zijn viswijf, maar dit ken ik nie meer aan!
HELP ME!!
o ja, Dank voor jullie fijne reakties, maar ik hep er geen FUcK aan!!
geen groete van ED

• 27 Augustus 2006 - 12:52

Jeroen En Jet:

Ed, je bent wel aan het zanikken... always look on the bright siht of life,(pamparampampampam)Je ziet wel wat van de wereld zo, en in januari ben je weer thuis. Zo, dat is gezegd...wel groetjes en je staat goed op de foto, ed. Die afrikaanse zon doet je goed.

• 28 Augustus 2006 - 08:13

Marlijn:

Kom het Ed, kop op !! (Tenzij hij dubbelgevouwen in de tas zit natuurlijk...)
    Je moet niet zo blijven zeuren, we weten allemaal dat je het moeilijk hebt maar ja soms is het leven hard. Jij weet tenminste nog dat je in januari naar huis mag. Andere beren zijn er veel slechter aan toe. Denk maar eens aan die Russische cirucus-beren...

Kom op, je red het wel.
    Succes
    Marlijn

• 28 Augustus 2006 - 13:36

Sjoske:

Ed, volgens mij heb jij een enorme beurt van achteruh nodig, want je zeikt veel te veel van veure!

• 31 Augustus 2006 - 13:58

Marjon:

HOI ED retteketet,
    Leuk om ook jouw ervaring te lezen! Stiekem ben ik wel jaloers op jou want ik was graag in de tas meegegaan met Lon en JW. Geniet er maar van, want zulke lieve reisgenoten, vind je niet snel!!! In de vakantie ben ik even wat reisverhalen achter geraakt maar nu ga ik jullie weer op de voet volgen. Het is fantastisch om te lezen want jullie allemaal doen en meemaken. Leuke foto's.....Ik kijk weer uit naar de volgende sessie..... DIKKE KUS MARJON

• 01 September 2006 - 13:55

Mirjam:

hoi ed, ik lig echt helemaal dubbel om die verslagen van jou...blijf schrijven en dan blijf ik net doen alsof ik denk dat je het allemaal niet zo meent...en als het echt te zwaar wordt mag je wel komen logeren bij baloe die al jaren in een stoffige klerenkast woont en die ik nog nooit heb horen zeiken!