we zijn d' r
Blijf op de hoogte en volg lonneke en jan willem
02 Juni 2006 | Malawi, Lilongwe
We blijven nu een week op Kiboko camp waar het echt vet relaxed is! We hebben al aan jullie hardwerkende mensen gedacht hoor!
De eerste indruk van Malawi is fantastisch, de sfeer is ontspannen en gezellig en de mensen hier zijn supervriendelijk. Ze passen wel op dat ze niet moe worden,de strepen op de weg worden per streep door twee personen geschilderd: de een schildert de ander kijkt. Zo heb je op 1 kilometer makkelijk 50 man aan het werk.
Als jullie willen weten waar we precies zitten kijk dan even op:
www.kiboko-safaris.com
Nou wij nog even uitrusten van de reis met een koud biertje ha ha ha ......
02 Juni 2006 - 15:18
Marnix:
He luitjes,
fijn om te lezen dat jullie goed aangekomen zijn. Klinkt goed zeg!
Jullie huis is prima in orde, en netjes!
Marnix en Katrineke -
02 Juni 2006 - 16:27
Mathieu:
Proost, op jullie avontuur! Is Ed ook nog heelhuids meegekomen? Tot lezens! -
02 Juni 2006 - 17:44
Henk En Marijke:
Mooi om te horen.
Dat is dus nog eens wat anders dan muurschilderingen maken!
Veel plezier verder, wij gaan nu ook op vacantie, dus tot over drie weken. -
02 Juni 2006 - 19:25
Pa En Ma Van Hasselt:
We zijn blij dat jullie er zijn en dat jullie een goede reis hebben gehad, leuk zo snel wat van jullie te horen, ma mist jullie nu al en ook jettie mist de borrel op de vrijdagmiddag.
De camping ziet er leuk uit zitten jullie in zo,n mooi A frame huisje of toch maar in de tent.
Ik zou er van de week maar lekker van gaan genieten en proberen wat van de omgeving te zien. let wel op voor overstekend wild.
Groeten en pas goed op elkaar.
liefs pama
03 Juni 2006 - 09:13
Dré:
Heeft JW de vlucht met kater overleefd? Ik heb alweer gehoord dat 'ie toch nog een afscheidsborrel moest nemen in de Singel.. ;-) Doe lekker rustig aan daar in LLONLLWWE ..(of zoiets). Dan doe ik dat ook; heb de draadjes nog in mn buik zitten. Groeten, Dré -
03 Juni 2006 - 10:28
Jet En Jeroen:
klinkt super allemaal. we hebben ook al veel aan jullie gedacht met een zware jaloezie. ga er van genieten joh, en smaakt dat bier daar nog een beetje? we hebben gisteren nog op jullie aankomst gedronken Jeroen was best weer tipsy ha ha. praatte weer met slappe bek. groetjes -
03 Juni 2006 - 10:47
Fam.marcus@hetnet.nl:
veel plezier en hopen dat jullie genieten! Wij blijven jullie (achter)volgen.
Bernard en Gerrie -
03 Juni 2006 - 13:59
Marjon:
Wat fantastisch !!!! Jullie zijn er.....helemaal super! Het ziet er allemaal heel indrukwekkend uit. GENIET ERVAN. Hoop snel weer iets van jullie te lezen. Lon & JW een dikke kus van Marjon -
03 Juni 2006 - 18:47
Leila & Ewout:
Hé JW en Lon, heb ik toch weer mooi voor elkaar gekregen dat je weet wel niet kwam. Blij te horen dat jullie ondanks alle "voopret" toch goed zijn aangekomen. Nou heel veel plezier, ik ga zo gelijk even op de website kijken. -
03 Juni 2006 - 19:14
Jaloerseloes:
JJJAAAAAAAAA!!! veilig en wel weer aan de drank. Persoonlijk vind ik het wat overdreven om daar nou uren voor te gaan vligen maar ja, ieder zijn hobby....Ik ga straks na het werk het glas op jullie heffen! sante! kuzzzzzzzzzzzz -
06 Juni 2006 - 08:14
Maaike:
fijn dat jullie goed zijn aangekomen!! 't begint suuuuperreelaxxx! Echt een beetje jaloers op. En wij maar weer zwoegen.....
Geniet ervan en tot mails. x jos en maai -
07 Juni 2006 - 10:20
Boy En Dini:
Hallo Lon en JW,
Eindelijk is het dan zover,
veel plezier en succes met jullie plannen voor de komende maanden.