afscheidsfeest - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van lonneke en jan willem zutphen/ hasselt - WaarBenJij.nu afscheidsfeest - Reisverslag uit Zwolle, Nederland van lonneke en jan willem zutphen/ hasselt - WaarBenJij.nu

afscheidsfeest

Blijf op de hoogte en volg lonneke en jan willem

29 Mei 2006 | Nederland, Zwolle

Zo, dat was me het feessie wel...
We hebben wat leuke foto's gemaakt en die kunnen jullie bekijken in het fotoboek.
Verder willen we iedereen bedanken voor de leuke kado's. We willen speciaal dj dre bedanken voor de muziek en beterschap wensen en natuurlijk willen we Rolo bedanken voor de special effects!!!
Donderdag vertrekken we en we hebben zojuist besloten dat we eerst een week in Lilongwe blijven op Kiboko camping waar we ook internet hebben, dus
...stay tuned...

• 29 Mei 2006 - 14:25

Man Van Nuchtere Muts:

ben ik de eerste vanuit lelystad??
    hahaha

• 29 Mei 2006 - 14:27

Weer Man Van Nuchtere Muts:

koele site! na een verhit special effect
    veel plezier en niet te veel drinken in het vliegtuig!!!

• 29 Mei 2006 - 14:31

Jet:

hoorde net het brandverhaal van rolo, weet jullie al hoe het nu met hem is... best heftig

• 30 Mei 2006 - 09:25

Nuchtere Muts Maaike:

Nog een beetje zoeken hoor op deze website, waar nu alles precies zit. Na 8 maanden zal dat wel wat soepeler gaan !!! Ziet er wel goed uit.
    Succes met jullie laatste 2 dagen nog in Nederland !!
    Goede vlucht. liefs Maai

• 30 Mei 2006 - 14:34

Marjon:

Hallo lieverds, Ik heb jullie gigantisch afscheidfeest gemist met mijn domme kop. Ik krijg jullie telefonisch niet meer te pakken. Had jullie graag nog ff plat geknuffeld maar dat doe ik na zoveel maanden wel. Succes, geniet ervan, fijne vlucht en ik zal jullie via deze site volgen......xxxxxxxxMarjon

• 31 Mei 2006 - 11:03

Dj Dre:

gelukkig heeft de BOB na het feessie de nodige verdovende middelen toch nog gehad...lekker!

• 31 Mei 2006 - 11:06

Gaellemuniger:

nou, ut bint gelukkig beskaefde ploaties! wel was 't jammer dat ut feessien wel wier gedielteluk op de dag des 'Eer'n mus ploasvien'n. dat wol ik nog mar eff'm saag'n. Nou, groet'n vanaf 't Oavmplein.

• 31 Mei 2006 - 14:55

Loes Oet Mestreech:

he skatties!!! ik ben helemaal van mijn stuk, lonneke&JW hebben een website met foto's die ook nog wordt bijgehouden!!!ongelooflijk.....im impressed! leuk jullie nog effe te zien zaterdag voor het vertrek en ik ben zoooooooooooo benieuwd naar wat komen gaat....spannend!! kusssssssss

• 01 Juni 2006 - 08:15

Maarten:

geinige site, groeten uit Leiderdorp

• 01 Juni 2006 - 12:46

De Andere Nuchtere Muts:

Zo te zien hebben we nog veel gemist. Ben een weekje in Italie dus tot volgende week.

• 01 Juni 2006 - 15:39

Marc Van Marleen:

Via deze weg wil ik jullie nog even een hele goeie reis en heeeeel veel plezier toewensen. Groetjes Marc

• 02 Juni 2006 - 00:04

Mayo:

He Lon en JW, was errug gezellig zaterdag... zodra jullie terug zijn moeten we maar snel weer Bier drinken, Bestek rollen en Kut roepen! :)

• 02 Juni 2006 - 14:34

Ingeloes:

Zeg vakantiegangers, hoe ist vergaan in de lucht?? zit te popelen wat te horen van lilongwe....zal wel te gek zijn! kussssss